onsdag 17 december 2008

Long time no see

Tålmodiga bloggläsare... jag förstår om ni tröttnat! För här har det inte hänt ett skvatt på väldigt länge. Vi blev föräldrar till världens finaste Viktor mitt i flyttröran och bloggen blev inte så högprioriterad. En gråmulen dag såhär i jordbävningstider fick jag plötsligt ett ryck och gick ut och tog bilder på vårt fina hus. Som ni ser så står huset kvar, inget fuskbygge det här inte... :)

En trädgårdsarkitekt håller på att ordna framsidan åt oss, det blir väldigt fint. Han har lyckats gömma den fula trekammarbrunnen väldigt bra. Där ska fyllas upp med jord och sedan ska liguster planteras. Trapporna till de båda entréerna ska kläs in i svart skiffer.

Interiörbilder får ni vänta med ett tag till... förhoppningsvis inte så länge...

Vi visar stolt upp huset, det är så fint så fint och vi är jättenöjda! Såklart går det bra att komma förbi och hälsa på! Slå en pling innan på 046-50123.

God Jul!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det blev verkligen fint Ert hus. Det är synd att det är så långt ner till Er. Ha nu en lugn och skön Jul o Nyårshelg.
Kram
Hans

Anonym sa...

ja, den är verkligen fin er lilla stuga....Verkar bli väldigt bra med 3-kammarbrunnen, inte så kul pryl att ha synlig på första parkett,kanske...Vad roligt att det blev som ni tänkt, och ännu bättre, i verkligheten. Nu vet ni vad TÅLAMOD betyder, så bra! Kommer snart och beundrar igen, först Viktor sedan husoch föräldrar... BAMSEKram! Viktors farmor!

Susihus sa...

Så fint det blev. Ha en god fortsättning på det nya året. KRAM